Over Freelance Friendly

Steeds meer werknemers ruilen hun vaste job met veel zekerheid en structuur in voor een spannende freelance-carrière. Anderzijds hebben veel bedrijven nood aan flexibele specialisten. Welkom in de GIG-economy! UNIZO en GIGHOUSE slaan de handen in elkaar en erkennen freelance friendly bedrijven met een kwaliteitslabel.

Over UNIZO Over GIGHOUSE

Wie is UNIZO?

UNIZO vertegenwoordigt zo’n 110.000 zelfstandige ondernemers. Als ondernemer kan je altijd bij UNIZO terecht, of je nu freelancer, zelfstandige, vrij beroeper of KMO-bedrijfsleider bent. UNIZO is de meest representatieve ondernemersorganisatie van Vlaanderen en Brussel. We vertegenwoordigen de belangen van alle ondernemers van de Dorpsstraat tot in de Wetstraat.

Daarnaast wil UNIZO dat alle ondernemers goed geïnformeerd en begeleid worden. Onze leden kunnen dagelijks bij ons terecht voor info en advies op maat. En omdat je altijd moet blijven bijleren, vind je bij UNIZO ook een stevig aanbod van infosessies, cursussen en events. Je leert bij op maat van je noden. Je legt contacten met collega-ondernemers en versterkt zo je netwerk. UNIZO is overal dichtbij. Of het nu via het Weekend van de Klant, de Dag van de Ondernemer of via de meer dan 300 lokale werkingen overal in Vlaanderen en Brussel is…

Wat wij voor freelancers kunnen doen

Wie is GIGHOUSE?

GIGHOUSE maakt het leven van freelancers en opdrachtgevers makkelijker. GIGHOUSE ontwikkelde het eerste kwalitatieve Belgische matchingplatform. Voor freelancers een handige mobiele applicatie die on the go gebruikt kan worden om op de hoogte te blijven van nieuwe opportuniteiten en die ervoor zorgt dat je maandelijks correct betaald wordt.

Voor opdrachtgevers is het een gebruiksvriendelijk webportaal waar bedrijven kwalitatieve freelancers voorgesteld krijgen. Op die manier moeten opdrachtgevers de uitgebreide zoektocht naar freelancers niet meer doen en verliezen ze geen tijd meer.

En daartussen zitten ook nog eens de experts van GIGHOUSE die alle freelancers op het platform uitgebreid screenen en zo de beste match verzekeren. Ondersteund door onze sterke digitale tools zorgen onze mensen voor de perfecte verbinding tussen opdrachtgever en freelancer.

Ontdek GIGHOUSE

Welke bedrijven verkregen het label

VCF cigars
defacto image building
Bakerman
Geo tracer
mobio
Ceusters NV
Halito!
99 Positive Tagline
Conversal